PROMIZE EYEWEAR

prvi hrvatski ECO brand naočala

Kada nosiš PROMIZE ne nosiš samo naočale. Nosiš stil, nosiš kvalitetu, čuvaš okoliš i ono najbitnije, čuvaš zdravlje svojih očiju! Prva hrvatska ECO naočalna kolekcija u fokusu ima brigu za okoliš i brigu za zdravlje očiju. Prvo osiguravaju ECO reciklirani materijali, dok je za zdravlje tvojih očiju zadužen naš stručni tim optičara i optometrista, uz naočalne leće sa 100% UV-zaštitom. Nosi PROMIZE – nosi promjenu sa stilom!

PROMIZE X LORENA

Naša divna @lorenabucan odabrala je nekoliko modela PROMIZE naočala kako bi spremna dočekala ljeto i neke nove hitove! Baci oko na njen Instagram i možda ćeš baš ti imati priliku reći da su jedne naočale iz naše nove kolekcije tvoje i gotovo!

Naočale za nju & njega

Zablistaj u svakoj prilici i ponosno nosi naočale koje čuvaju tvoje oči od štetnog zračenja, ali čuvaju i naš okoliš. Kod nas svatko može pronaći nešto za sebe, za svaki stil i svaku priliku, a uz besplatnu dostavu, izbor je još lakši!

Promize-HOT-BABE-za-nju

ZA NJU

Želiš biti jedinstvena, istaknuti svoje crte lica i zaštititi svoje oči od štetnih UV zraka? Pokaži dio svoje osobnosti noseći PROMIZE. Budi ženstvena, jedinstvena, unikatna i moderna. Odvaži se na promjenu, nosi ono što se tebi sviđa! Pogledaj sve naše modele sunčanih naočala i odaberi naočale koje te najbolje opisuju!

ZA NJEGA

Želiš odabrati nešto što te najbolje opisuje? Neka to budu PROMIZE sunčane naočale. Zaštiti svoje oči noseći sunčane naočale sa 100% UV zaštitom.
Napravi promjenu i odaberi naočale koje će te istaknuti od ostalih!

Promize-WHOS-THE-BOSS-za-njega

Nova kolekcija

Izdvojeni modeli

ECO modeli

OKRUGLI

CAT EYE

PRAVOKUTNE

AVIATOR

ECO BRAND

ECO – friendly Hrvatski brand naočala koji te potiče na prvi korak prema promjeni.

100% UV ZAŠTITA

Adekvatna UV zaštita s potpisom našeg tehničara za očnu optiku i optometrista.

BESPLATNE KONZULTACIJE

Besplatne konzultacije s našim optometristom oko vaše dioptrije, kontaktnih leća i ostalih stručnih pitanja!